Info for medlemmer

Velkommen til høstens loppemarked 18 - 22. oktober 2023!

Her er informasjon til alle som skal være med.

Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde og helt avgjørende for tilbudet vi gir musikantene våre! Loppemarked-helgen er hektisk, men en fin anledning for alle til å bli godt kjent. Vi ber alle om å ta ekstra godt imot nye foreldre og lære videre det dere kan fra tidligere loppemarkeder!

Når skal vi foreldre stille?

Alle familier fra junior- og hovedkorps (JK/HK) må stille med en voksen onsdag og torsdag, og to voksne fredag til søndag.
Familier fra aspirantkorpset (AK) er alltid fritatt fra høstens loppemarked – men er selvfølgelig hjertelig velkomne uansett.

Arbeidstid

  • Onsdag fra 1730 - ca. 2115: mottak av lopper på skolen
  • Torsdag fra 1730 – ca. 2115: mottak av lopper på skolen
  • Fredag fra 1730 - ca. 2300: rigging av loppemarkedet på skolen
  • Lørdag fra 0900 - 1600 Loppemarked!
  • Søndag fra 1030 - 1500 Loppemarked! + nedrigg ca. 1500 -1730
Hva skal jeg gjøre?

Alle foreldre og musikanter er plassert på en bod der de skal jobbe under selve loppemarkedet. Du skal få informasjon hvor du er innplassert og hvem som er bodsjef.

Lederen av boden, bodsjefen, vil fordele arbeidsoppgavene under loppemarkedet. Er du i tvil om hva du skal gjøre - hør med bodsjefen din, eller en av oss i loppekomiteen! På onsdag og torsdag vil bod-tilhørighet ikke være avgjørende for hvor du jobber, da kan du bli sendt til en annen bod som trenger hjelp. Loppekomiteen kan også ved behov flytte rundt på folk på lørdag og søndag.
Dersom dere ikke kan delta er det viktig at du gir beskjed til din bodsjef.

Kaker og vaffelrøre

Alle må bidra med kake/vaffelrøre til salg i kafeen. Du kan se hva du skal ta med til hvilken dag i denne oversikten:
  • Hvem tar med hva - kake- og vaffeloversikt (PDF)
Det er viktig at alle bruker den tradisjonelle Vaffel-oppskriften til korpset. Det er for å sikre jevn kvalitet på vaflene og at stekingen blir lik hver gang. Oppskriften finner dere her.
​​​​​​
Vaffelrøren leveres ved kafeteriaen utenfor store gymsal den oppførte dagen. Vi har dessverre ingen mulighet for å oppbevare kaker eller vaffelrøre på skolen over natten.

Guide til loppemarkedet

Det er utrolig mange detaljer som må på plass for at avviklingen av loppemarkedet skal gå bra.
Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig dugnad. Ta med godt humør! Vi er mange som bidrar og fremfor alt er det veldig gøy å jobbe på loppemarkedet!
Søk
Driftes av Styreportalen AS